Велосипед для сучасної людини вже давно перетворився на повноцінний засіб пересування. Більше того, його використовують для фітнесу, для подорожей, для переміщення з точки “А” в точку “Б”. Навіть існують зараз служби доставки товарів, які використовують виключно велосипедний транспорт. І цьому є пояснення, адже на велосипеді можна проїхати там, де не проїде автомобіль, а ще на ньому дуже легко їздити в великих містах з його пробками.

Також велосипедом дуже зручно перевозити різноманітні речі, для чого навіть придумані спеціальні аксесуари. Яскравим прикладом цього може бути сумка на кермо “Бочонок” від компанії Kavoon. Варто зазначити, що це український виробник, який зарекомендував себе з найкращої сторони.

А тепер варто детально зупинитись на деяких моментах даного виробу. Перш за все, дана сумка розрахована для кріплення на кермі велосипеда, саме тому виробник зупинився на такій формі сумки. Причому компанія Kavoon пропонує своїм клієнтам сумки двох типів: з клапаном, або на блискавці. Який вибрати вирішує безпосередньо вам.

В даному огляді мова піде про велосипедну сумку саме на блискавці. Перш за все, місткість цього велосипедного аксесуару складає 3 літри, вага залежить від матеріалу, який використовується. Якщо сумка виготовлена з матеріалу X-pac, тоді її вага складатиме 315 грамів, якщо з Кордура – 320 грам.

Окрема варто сказати декілька слів про тканину Х-рас. Вперше її виготовила німецька компанія Dimension-Polyant, яка розробляла тканину для вітрил. Модель виявилась настільки вдалою, що її почали використовувати для виготовлення різноманітного туристичного спорядження. Х-рас є справжнім композитним матеріалом, який складається декількох шарів. Кожен з шарів має свої особисті характеристики, які в поєднанні дають відмінні характеристики.