За останні роки велика кількість людей стали активно використовувати як варіант активного відпочинку – велосипедну прогулянку. В тому числі багатьом подобається їхати на тривалі дистанції, на десятки, а інколи і на сотні кілометрів. Цілком зрозуміло, що під час таких подорожей хочеться відновити свої сили чимось смачненьким. І щоб не завантажувати рюкзак можна використовувати аксесуари, які кріпляться до велосипеда.

Хорошим варіантом є сумка на кермо під назвою «Хом`як» від українського виробника «Kavoon». Це прекрасний спосіб завжди мати під рукою якийсь смаколик, причому «під рукою» варто розуміти буквально. Але давайте більш детально зупинимось на характеристиках та описі даної сумки.

Перш за все, розроблялась дана модель спеціально для використання на велосипеді і для далеких та міських подорожей. Система кріплення доволі проста і здійснюється за допомогою спеціальних стрічок з липками. Використовувати можна не тільки під час подорожей, але й щоденно.

Даний варіант сумки є універсальним, адже в неї можна класти не тільки їжу, але й засоби медичного догляду, інструмент для ремонту велосипеда, а також інші дрібнички, які будуть вкрай необхідні під час подорожі. Цілком зрозуміло, що велосипед не автомобіль, керуючи цим двоколісним транспортом можна попасти під негоду, наприклад, під дощ. Тому не дуже хочеться щоб вміст велосумки постраждав від вологи. Саме тому виробник для виготовлення даного аксесуару використав водовідштовхуючу тканину, але вона не є такою, яка перешкоджає воді проникнути в середину. Саме тому додатково слід використовувати гермомішок чи рейнкавер.

І окремо варто зауважити про тканину Х-Рас, яка використовується для виготовлення сумки. Це своєрідний баланс між легкістю та міцністю, яку дає вона виробу. Тканина складається з чотирьох шарів різних ткнанин: тафету, пет, поліестеру та нейлону.