З самого початку своєї появи рюкзаки були виключно туристичним спорядженням, але люди хотіли використовувати їх також і в повсякденному житті. Адже погодьтесь – дуже зручно носити всі речі за спиною, маючи при цьому вільні руки. Також переносити речі набагато зручніше в рюкзаку, адже це не важко, вага рівномірно розподілена на спині.

А ще варто зауважити про зручність рюкзаків, адже вони мають багато кишеньок, відділень, де можна зручно покласти будь-які речі в будь-якій кількості. Причому дизайнери не зупиняються на досягнутому та постійно вдосконалюють ці зручні валізи та роблять їх ще більш комфортними. Саме таким є рюкзак Katana 22 Backpack від італійського бренду CMP.

Об’єм складає 22 літра, це достатньо багато, щоб без особливих проблем використовувати його як під час коротких туристичних походів, так і взявши його на пікнік. Такий об’єм є золотою серединою між зручністю та компактним розміром.

Варто зауважити – для виготовлення цієї моделі використовується доволі міцний та легкий нейлон, завдяки чому загальна маса рюкзаку складає лише 500 грамів, що дуже важливо під час походу, де кожний грам відчувається на спині. Ще одним важливим моментом є те, що дана модель рюкзака зроблена італійським виробником. Тут продумано багато елементів, які підвищують комфорт користування.

Якщо говорити про зручність, то тут дуже багато різноманітних моментів. Наприклад, щоб було зручніше очищати вміст рюкзака, з нього можна дістати каркас, на який покладено завдання тримати форму. А щоб було зручніше носити рюкзак на спині, між спиною та рюкзаком облаштована спеціальна сітка. Саме завдяки цьому рішенню відбувається циркуляція повітря, що особливо актуально в спекотну пору року.

Звісно, не обійшлось без бажання розробників створити універсальний засіб для перенесення різноманітних речей. Як результат, було продумано цілу систему регулювання, завдяки чому практично під будь-яку фігуру можна підігнати рюкзак.

А тепер можна зупинитись детальніше на деяких технічних моментах моделі CMP Katana 22 Backpack. Перш за все, її виготовили з нейлонової тканини, яка посилена спеціальними волокнами. Верхня кишеня зроблена на блискавці, що дозволяє оперативно відкрити та закрити рюкзак. Для стабілізації та стиснення рюкзака використовується спеціальне бокове регулювання.

Особливості:

  • Виготовлений з водонепроникної, посиленої нейлонової тканини 4200 ріпстоп.
  • Зручний та легкий.
  • Система бічного регулювання для стиснення і стабілізації рюкзака.
  • М’які поясні ремені для комфорту і стабільності.
  • Внутрішня кишеня для документів.
  • Задня панель з жорсткою сітки для кращої циркуляції повітря.